Gek hè, dat je al die jaren op school door brengt, maar dat niemand je leert hoe je geluk vindt? Of hoe je geluk maakt? Terwijl dat toch een van onze basisvaardigheden zou moeten zijn! Hoe zorg ik er voor dat ik me gelukkig voel in het leven? En wat heb ik daar voor nodig? Hoe zorg ik er voor dat ik me goed voel?

‘Gelukszoekers’ geeft deze tools mee aan jonge kinderen. Zodat zij al op jonge leeftijd mogen leren wat de meeste mensen pas leren als ze al ver in hun volwassen jaren zijn.

Voor wie?

  • Voor kinderen die gelukkiger in hun vel willen zitten en weer willen stralen!
  • Voor kinderen die willen leren hoe ze de baas kunnen zijn over hun eigen gedachten en gevoelens.
  • Voor kinderen die hun eigen krachten willen ontdekken.
  • Voor kinderen die weerbaarder willen worden.
  • Voor kinderen die voor zichzelf op willen kunnen komen.
  • En voor kinderen die het leven weer een feestje willen vinden!

20160314_151925

 

 

meisje gelukkig

IMG_9486

De training in een notendop

Wordt het tijd dat jouw kind zich weer GELUKKIGER gaat voelen? Kan jouw kind wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Leren om op een goede manier voor zichzelf op te komen? Of is het juist nu nodig dat hij of zij regels en grenzen leert accepteren en meer rust in het lijf krijgt? Met de Gelukszoekers Weerbaarheidstraining ervaren kinderen door speelse oefeningen hun kwaliteiten en krachten. De training geeft kinderen gereedschappen om eigen keuzes te maken, samen te werken en zich beter te kunnen concentreren. Ze leren hoe ze verstandig voor zichzelf en anderen op kunnen komen zonder geweld te gebruiken, ruzie te maken of verdrietig weg te kruipen. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en zijn beter opgewassen tegen pesters in allerlei vormen. Ze worden sterker, slimmer, leren beter met probleemsituaties om te gaan en de juiste keuzes te maken. Ze krijgen dé tools in handen om hun eigen GELUK te vinden! Gelukszoekers heeft als basis de Rots&Water Weerbaarheidstraining maar gaat verder dan dat; ouders worden intensief meegenomen in dit proces en de kinderen krijgen alle tools die zij nodig hebben om een weerbare basis te creëren!

In de training Gelukszoekers gaan kinderen op een speelse manier op zoek naar de tools die zij nodig hebben om er zelf voor te kunnen zorgen dat ze zich gelukkig voelen. Dit gebeurt gedurende 7 trainingssessies van 60 minuten in een prettige en veilige omgeving. Het geluk van een kind is niet alleen afhankelijk van hoe het kind zelf in het leven staat. Jij als ouder hebt hier natuurlijk ook een grote rol in. Gedurende de training zal er daarom 1 ouder bijeenkomst zijn gezamenlijk met de kinderen, en 1 ouderbijeenkomst zonder kinderen. Na alle sessies krijgen de ouders een uitgebreid verslag over wat het kind heeft gedaan, met welk doel en mogelijkheden waar thuis verder mee aan de slag gegaan kan worden.

Aan het eind van de training heeft jouw kind meer geluk gevonden doordat:

  • Het lekkerder in zijn/haar vel zit.
  • Het weerbaarder en zelfverzekerder is.
  • Het meer controle heeft over zijn/haar gedachten en gevoelens
  • Het weet waar dat geluk te vinden is!

Er zijn nog maar een paar plekjes vrij. Doet jouw kind mee?

 

Contact opnemen/ Meer informatie

 

Ervaringen

Moeder van S: “Persoonlijk, sfeervol, veilig en effectief!”

Vader van C: “Mijn zoon voelde zich echt op zijn gemak. Hij heeft geleerd om beter zijn mannetje te staan en kan niet kiezen hoe hij reageert in een situatie; het overkomt hem niet meer, hij heeft zelf de regie!”

Moeder van B: “Deze training is erg goed voor onzekere kinderen. Mijn meisje heeft emoties leren herkennen, benoemen en een goede “weg” leren geven.”

Moeder van J: “Onze dochter heeft in een veilige omgeving geleerd om zich staande te houden in een groep. Wat een enthousiaste trainers, en wat fijn dat er zo veel persoonlijke aandacht was voor alle kinderen in de groep!”

Vader van T: “Wat een mooie manier om een kind op speelse wijze emoties te leren voelen, zien en uiten!”

Moeder van S: “Mijn kind is van binnen gegroeid door deze training.”

Moeder van C: “Zeer professioneel verzorgde training. Er was veel betrokkenheid, warmte en echte aandacht voor mijn kind.”

To Top